Adatvédelmi irányelvek

Az Empromilian Kft. (HU-Magyarország, 8000 Székesfehérvár, Budai út 14. – adószám: 29318162-2-07) szoftvereket fejleszt és tesz közzé mobil platformokra (iOS, Android), az általuk gyártott Milian csecsemő légzésfigyelő készülékcsalád bluetooth egységgel szerelt változatához („Szolgáltatás”).

Ez az oldal tájékoztatja Önt az adatainak gyűjtésére és felhasználására vonatkozó irányelveinkről a Szolgáltatásunk használata során. Ez az applikáció kizárólag a Milian légzésfigyelő készülékcsalád bluetooth egységgel szerelt változatával használható. Más gyártó termékével nem használható. Az applikáció önállóan, Milian légzésfigyelő készülékkel való csatlakozás nélkül használhatatlan. 

Törődünk az Ön magánéletével és adatbiztonságával. Nem gyűjtünk semmilyen személyes adatot felhasználóinkról, és soha nem kérjük, hogy adjon meg nekünk személyes adatokat. Weboldalunkra más adatvédelmi irányelvek vonatkoznak (https://milianbaby.hu/adatvedelmi/).

A Milian mobilapplikáció egy kisegítő lehetőség kizárólag a Milian légzésfigyelő készülékekhez, mely nem tartalmaz reklámcégek általi hirdetéseket, nem gyűjt semmilyen információt a felhasználóról, készülékéről, stb.

Az applikáció által eltárolt és később visszanézhető légzési adatok kizárólag a felhasználó mobileszközén kerülnek tárolásra, azok semmilyen külső adatbázisra nem kerülnek át.

Az applikációban fellépő hiba esetén analitikai adatokat nem gyűjtünk, riport nem kerül továbbküldésre a szolgáltató felé. Hibabejelentés a kapcsolat@milianbaby.hu e-mail címen lehetséges önkéntes alapon. 

Időről időre frissíthetjük Adatvédelmi szabályzatunkat. Minden változásról az új adatvédelmi szabályzat közzétételével értesítjük ezen az oldalon. A jelen Adatvédelmi Szabályzat módosításai akkor lépnek érvénybe, amikor azokat ezen az oldalon közzéteszik.