Termékeink

 24990Ft

Légzésfigyelő és alvásmonitor 1 darab érzékelőlappal. 

Elsősorban babafészek alá, bölcsőbe vagy babaöbölhöz ajánljuk a használatát. A babaöböl nem érintkezhet a felnőttek ágyával, mert a felnőttek mozgása átadódhat!

Három hónapos kortól 60×120 cm-es kiságyban is javasolt a használata. 3 hónapos kor előtt babafészek használata szükséges, ha kiságyban altatják a babát.

Igény esetén bővíthető további érzékelőlapokkal (összesen 4 db érzékelőlap csatlakoztatható). Ikerbabás használat esetén legalább 2 db érzékelőlap szükséges (babánként 1-1). A babákat külön kiságyban kell fektetni!

Légzésfigyelő és alvásmonitor 2 darab érzékelőlappal.

2 db nagyméretű érzékelőlap lehetővé teszi egy 60×120 cm-es kiságy teljes fekvőfelületének biztonságos figyelését, de egy érzékelőlapot használva babafészek alá, bölcsőbe, vagy babaöbölhöz is ajánljuk. A babaöböl nem érintkezhet a felnőttek ágyával, mert a felnőttek mozgása átadódhat!
A két érzékelőlap megosztva is használható pl. kiságy és babaöböl közt – ilyenkor a központi egység egyszerűen lecsatolható és áthelyezhető.

Igény esetén bővíthető további érzékelőlapokkal  (összesen 4 db érzékelőlap csatlakoztatható). 

Ikerbabás használat esetén legalább 2 db érzékelőlap szükséges (babánként 1-1), és a babákat külön kiságyban kell fektetni. Ez a típus plusz két érzékelőlappal kiegészítve 2×2 érzékelőlapos ikerbabás egységgé bővíthető. A babákat külön kiságyban kell fektetni!

 28000Ft

 34000Ft

Légzésfigyelő és alvásmonitor 3 darab érzékelőlappal. 

3 db nagyméretű érzékelőlap lehetővé teszi egy 60×140 cm-es kiságy teljes fekvőfelületének figyelését. Az érzékelőlapok megosztva is használhatók több fekhely esetén, a központi egység egyszerűen lecsatolható és áthelyezhető. A babaöböl nem érintkezhet a felnőttek ágyával, mert a felnőttek mozgása átadódhat! Igény esetén bővíthető további egy érzékelőlappal.

Ikerbabás használat esetén legalább 2 db érzékelőlap szükséges (babánként 1-1), és a babákat külön kiságyban kell fektetni. 
Ez a típus plusz egy érzékelőlappal kiegészítve 2×2 érzékelőlapos ikerbabás egységgé bővíthető.

Érzékelőlap Milian baby légzésfigyelő készülékekhez. Két érzékelőlap vezetékeit egyesítő „Y” elosztót a csomag tartalmazza. 

9000Ft